ELEVHESTENEElevheste.png

I rideklubben har vi 9 elevheste, som hver har deres passer. Passerne sørger for at passe hesten til daglig, pudse sadel m.v. Det koster 450 kr. pr. måneden at passe en hest, incl. holdundervisning. Man kan også vælge at få eneundervisning. Det koster 200 kr. pr. måned at være passer, men passeren skal så selv betale for den eventuelle undervisning hun ønsker. Passeren må ride hesten, de dage den ikke bruges til undervisning. Dog skal den have en ugentlig fridag. For at blive passer skal man være aktiv medlem af rideklubben, samt underskrive en passerkontrakt.

Nogle af elevhestene har vi lånt, og vi siger her en stor tak til jer, der viser os den store tillid, at I vil låne os jeres heste og ponyer.

Star, Mette Odefey
Anabell, Iben Nielsen og Liva Poltan